2014-09-29 09:14:14• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ami elmúlt, elmúlt, ne vágyjon utána

Napi horoszkóp szeptember 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója a mai napon együttállásba kerül a Holddal. Remek alkalmat ad ez a konstelláció egy gondolat, egy jó ötlet kidolgozásához. Szerelmi életét is felfrissítheti most. De ne is gondoljon a félrelépésre! A hazai a jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az lehet az ön számára a fejlődés útja, amely nem vezet önismétléshez, önmarcangoláshoz. Ezért most kivételesen ne vádolja önmagát a kapcsolata kudarcáért. Ha felajánlanak önnek egy új pozíciót, ne rettenjen meg a kihívástól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mivel ön nemcsak a saját érdekeit nézi, hanem egy közösség ügyeit veszi a vállára, ezért végül is minden rossz erőt jóra fordíthat. Bizonyosan kiérdemelheti a nap hőse címet. Végül is megint a szelíd, önfeláldozó természete kerekedik felül önben.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A munka és sors házában járó Mars most szokatlanul rámenőssé, követelődzővé, akár zsarnokivá is teheti önt. Ezzel pedig igencsak meglepi a munkatársait. Ám a jó ötleteit még ők is díjazni fogják. Győzze meg őket szép szóval!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valamiben talán csalódnia kell, de ha kitartónak bizonyul, akkor visszájára fordíthatja a dolgokat. Csak ne adja fel rögtön, és főleg, ne fordítsa maga ellen a támogatóit hőzöngésével! Bízzon önnön lelki erejében. Karrier ügyekben támogatókat jelez a kis szerencsecsillag, főleg egy rámenős, kissé talán arrogánsnak mutatkozó hölgyre számíthat. A pénzügyi jellegű döntéseket legjobb a hónap végére időzíteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az elkötelezettség több munkavállalás formájában is megmutatkozhat. A komolyság most nem is esik rosszul önnek. Egy egészségügyi kivizsgálás sem árthat: ha valamilyen betegségét már régóta hanyagolja, itt az idő, hogy változtasson ezen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha ön most ünnepli a születésnapját, akkor egyenesen kötelező nagyobb társaságot hívnia. Minél népesebb kompániával mulat a napon, melyen napja születési helyére tér vissza, annál sikeresebb esztendőre számíthat az elkövetkezőkben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó lassú járású, szúrós pillantású Szaturnusz a befelé fordulás szükségességét hangsúlyozza. Talán maga is úgy érzi, hogy nehéz időket él át, és átalakulásra van szüksége. A külvilág ebben megzavarhatja, mert minden változás belülről indul ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valamiben talán csalódnia kell, de ha kitartónak bizonyul, akkor visszájára fordíthatja a dolgokat. Csak ne adja fel rögtön, és főleg, ne fordítsa maga ellen a támogatóit hőzöngésével! Bízzon önnön lelki erejében.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sokat javíthat az esélyein egy új frizurával, vagy új ruhákkal. Szokatlan leleményesnek mutatkozhat, és a kreativitása nemcsak a saját külsejében mutatkozhat meg. Ha eddig nem is tett ilyet, most valamit alkotni akar. Óvakodjon a túlerőltetéstől!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ami elmúlt, elmúlt, ne vágyjon utána! Ha a régi szerelmét, régi munkáját, régi életét vágyja vissza, akkor azzal együtt a veszteséget is visszavárja a jövőben. Ön tud nyitott lenni az új lehetőségekre, megtalálhatja a saját értékeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem szabadna úgy elhanyagolnia a baráti, üzleti kapcsolatait! Túlságosan is visszavonult a világtól. Most ideje lenne felkeresnie régi barátait, ismerőseit, kollégáit, főnökeit. Kicsit távolodjon el az íróasztalától!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: